Lär dig Paleo - & Lågkolhydratkost

- grunderna för att förstå hur du finner din optimala kosthållning! | Av Jonas Bergqvist

Kursbeskrivning

Genom denna kurs får du de bästa förutsättningarna för att komma igång med Paleo- eller lågkolhydratkost på ett korrekt och långsiktigt sätt. Du lär dig den grundläggande teorin bakom Paleokost, strategier för att finna ut hur du optimerar den för just dig samt för hur du kommer igång på bästa sätt. Du får hjälp med att kartlägga din nuvarande hälsa och livsstil och du kan ladda ner en 14-dagars veckomeny.

Videofilmer varvas med texter på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt. Du har tillgång till kursen under 6 månader från inköpsdatum.

Kursen bygger på innehållet i Jonas Bergqvists bok Ät & Lev Paleo.

Jonas Bergqvist
Jonas Bergqvist
Utbildare

Jonas är leg. fysioterapeut, träningscoach och funktionsmedicinsk terapeut med över 10 års erfarenhet av kliniskt arbete. Hans specialinriktning är läkning vid olika hälsobesvär samt optimering av mental och fysisk prestation. 

Jonas är en av Sveriges främsta Paleoförespråkare och värdesätter hög vetenskaplighet. Med sitt engagerande och pedagogiska sätt att beskriva och förklara är han en mycket uppskattad utbildare och föreläsare. 

Jonas har skrivit flera böcker varav Ät & Lev Paleo används inom Paleo Institutes kurser och utbildningar. Läs mer om Jonas på hans hemsida och blogg www.jonasbergqvist.se